Buscant per internet he trobat un munt de receptes de brownies de xocolata blanca combinat amb diferents fruits secs: nous, festucs, nous de macadamia, avellanes... i també m'ha sorprès el nom que alguns blocs li donen a aquest pastís: blondie, o el que seria en català "ros", pel seu color blanquet torradet.
El resultat ha estat una bomba de dolçor llaminera!
I la cara de la meva amiga Saida llepant-se els dits ha estat d'allò millor!
Aprofito per recomanar-vos la casa de colònies les Tallades on ell a és la responsable del seu bon menjar, el seu bon estat i neteja, el bon caliu i el super ambient agradable i familiar que hi vivim! I amb tanta comoditat no hem volgut perdre l'ocasió d'anar-hi a celebra l mona d'enguany!
Ingredients:
360gr xocolata blanca
200gr mantega
4 ous
200gr sucre
150gr farina
un pessic de sal
un grapat de nous
Preparació:
- fonem la xocolata i la mantega la bany maria i remenem bé
- batem els ous amb el sucre fins aconseguir una crema blanquinosa
- integrem la crema dels ous amb la xocolata i la mantega a poc a poc i amb moviments emvolvents
- afegim la farina i al sal
- piquem una mica les nous i les afegim a la mescla
- agafem un motlle rectangular o quadrat i l'untem de mantega. Cobrim el motlle amb paper de forn
- preescalfem el forn a 180º. una vegada calent posem el brownie entre 25-35 minuts i anem comprovant el punt de cocció amb l'escuradents.
- una vegada frec espolsem sucre llustre pr sobre o fills de xocolata blanca
Us deixo una foto de la casa de colònies les Tallades i la nostra mona amb les amigues
3 comentaris:
Quin pastís mes bo, m'ha encantat la recepta. Felicitats pel teu bloc.
T'animo a fer una ullada al meu post d'aquesta setmana i veuras algunes idees realment interessants, que crec et poden inspirar i a faràs. Desitjo que passis una bona estona. Elracodeldetall.blogspot.com
Me gusta mucho este post, saludos!!!
Nueva suscriptora en tu página!!! me encanta lo que subes.
Publica un comentari a l'entrada