2 de gener de 2020

Pastís de pastanaga i nous o carrot cake





Han passat dies, setmanes i molts mesos, i entremig moltes històries viscudes.. i per fi torno a publicar-vos una nova recepta. En aquest temps no he deixat de sentir passió pels postres i entre ells pel carrot cake. El tenia al cap de fer-lo des de feia molt, i per fi vaig trobar una ocasió especial per fer-lo... i aquí el teniu, la veritat és que va resultar molt bò...
La recepta està extreta del blog https://www.shoothecook.es/receta-carrot-cake-facil/  pero vaig canviar la crema de formatge per xocolata negra, sempre es bò variar una mica jeje

Ingredients

4 ous
150 g sucre blanc
150 g sucre morè
250ml oli de girasol
1 culleradeta d'essència de vainilla
300 gr de pastanaga ratllada (unes 5)
250gr de farina
1 culleradeta de canyella en pols
1 pessic de sal
2 culleradetes de llevat royal
80 gr de nous trossejades

Frosting de formatge crema (opcional)
  • 300 gr de formatge cremós
  • 200 gr de sucre llustre
  • 150 ml nata per muntar
  1. necessitarem un motlle de  18-20 cm de diámetro. Folrar la base con papel vegetal i engrassa les parets amb mantega.  Precalenta el forn a 180ºC
  2. En un bol gran batre amb les varilles l'oli  amb els sucres. Afegir l'essència de vainilla i els ous un a un. Batre fins que s'hagin incorporat.
  3. Afefir la farina poc a poc tamissant-la amb un colador i seguir batent. Afegir la sal, el llevat i la canyella. Batre fins que la massa estigui homogènia.
  4. Afegir la pastanaga ratllada i les nous. Barrejar amb una espàtula o cullera.
  5. Posar la massa al motlle,
  6. Fornejar a 170º C uns 60 minuts. No obriu el forn abans que passin els 30 minuts. 
  7. Treure del forn i deixar reposar durante 5'. despres posar-lo sobre una reixa i deixar que es refredi Preparació del frosting:
  8. En un bol mitjà batre el formatge crema amb varilles fins que quedi tot crema.
  9. Añfegir el sucre llustre poc a poc i batre fins que el frosting tingui una consistencia suficient.
  10. Per acabar afegir la nata i batre una mica més. Gurdar la crema en un bol tapat amb film a la nevera fins que el pastís estigui totalment fred. 
  11. Obrir el pastís i farcir amb  una capa de frosting, Cobrir la part superior i  decorar amb  les nous 

4 comentaris:

Caldera de pellets precio ha dit...

Hace mucho tiempo que me interesa este tipo de post, muchas gracias me ha gustado mucho todo lo que has escrito.

bateria heycar ha dit...

Muchas gracias por la información dada y por el tiempo dedicado. Me ha encantado

Terapia de pareja Madrid ha dit...

Es un blog muy interesante, me ha gustado mucho leerlo, ya que puede ser algo de gran utilidad para poner en práctica.

Empresa de fabricación y venta de aditamentos dentales ha dit...

muchisimas gracias por compartirlo con nosotros!