20 de febrer del 2012

Pastís de mascarpone amb fruites del bosc

 
Avui us penjo el pastís d'aniversari que li vaig preparar a la meva àvia.. 83 anys! Una dona treballadora, forta i sempre al servei dels altres, i que malgrat l'edat, sempre em té els seus canalons "celestials" per quan la visito... felicitats iaia! La recepta està treta del bloc de la meva veïna santsenca, la Mercè del Destapant cassoles. Només amb la combinació de colors que presenta ja et fa la boca aigua...fàcil i ràpid! I sobretot...
...boníssim de veritat!
 
Ingredients:
2 iogurts
1 mida de sucre (la del iogurt)
1 mida de farina
3 ous
250 de nata líquida
3/4 de tarrina de mascarpone
fruites vermelles (a la Sirena n'hi ha un que va molt bé!)
trossets de xocolata blanca per decorar
Preparació:
  • Barregem els iogurts, la nata líquida, els ous, el mascarpone, el sucre i finalment mesclem la farina tamisada mentre anem barrejant amb una espàtula.
  • Escalfem el forn a 180º i coem  uns 30-40 minuts.
  • Deixem refredar. 
  •  En una paella escalfem les fruites vermelles amb una mica de sucre a gust fins que deixin anar el seu suc. Escampem suc i fruites per sobre el pastís. Reserveu-vos una mica de suc per tirar-lo per sobre de cada porció de pastís i decorar el plat.

4 comentaris:

mercè ha dit...

Que bonic t'ha quedat!, oi que és una bona combinació?. El pastís de formatge agrada gairebé a tothom, però crec que amb fruites vermelles encara guanya!. Felicitats a l'àvia!, segur va quedar ben contenta. Una abraçada guapa, i gràcies per la teva fidelitat. (Has de donar-te a conèixer!, entra als blocs i deixa comentari, és una llàstima que no visitin més persones el teu bloc!, és molt elegant i molt xulo!)

Els fogons de la Bordeta ha dit...

T'acabo de conéixer a através de la Mercè... i a sobre llegeixo que tenim una altra santsenca blocaire? Això no pot ser, estic amb la veïna de dalt... has de donar a conéixer el teu bloc, que pinta molt bé... com aquest pastís!
Petons
Sandra

Gemma ha dit...

La combinació em sembla sensacional. I tant carregat de fruita queda molt acolorit i vistós. Segur que la teva àvia va quedar encantada amb aquest pastís!

lacuinadesempre.cat ha dit...

Molt bona pinta, si senyora !