Ingredients:
3 ous
1 iogurt natural
2 iogurts de sucre
3 iogurts de farina
1 iogurts d'oli de girasol
pell d'una llimona
1 sobre de llevat
Preparació
- Separar els rovells de les clares i reservar-les.
- Batre els 3 rovells amb el sucre, el iogurt i una mica de pell de llimona
- Afegir la farina i l'oli de girasol. Batre fins tenir una crema lligada.
- Precalentar el forn a 180º dalt i baix
- Muntar les clares a punt de neu. Quan estigui llestes s'hi afegeix el llevat, no les remeneu
- Afegir les clares amb el llevat a la crema i remenar a poc a poc amb una espàtula fins que tots els ingredients estiguin ben lligats.
- Utilitzar un motlle rodó, rectangular o de silicona.... ( si no és de silicona cal untar-lo amb mantega i farina. D'aquest pas se'n diu encamisar un motlle)
- Qaun el forn hagi arribat a 180º ja es pot posar el pastís i es cou 45 minuts a la mateixa temperatura.
- Una vegada fred el desenmotlleu i ja le podeu farcir, decorar... o simplement amb sucre glaç per sobre
aniversaris Carol i Sergi |
el petit xef de casa |
un dia molt especial |
2 comentaris:
Estava boníssim!!!!!!
Wapa, wapa i wapa
Publica un comentari a l'entrada