24 d’octubre de 2011

Púding de xocolata i poma

el nostre púding

Unes postres fresques i molt gormantes pels amants de la xocolata: púding de xocolata i poma.
Aquest pastís és fàcil de fer, i fresc entra de meravella. Si us agrada el mousse i els iogurts de xocolata us encantarà ja que la seva textura els recorda molt!
Aqui teniu la recepta i a llepar-se els dits!


Ingredients:
2 pomes
1 cullerada de mantega
2 cullerades de sucre
150g de xocolata Nestle postres
200g de sucre
400ml de llet
3 ous
Caramel líquid ( Royal per exemple)

Preparació:
  • En un paella fer una caramel amb la mantega i les dues cullerades de sucre. Quan comenci a agafar color, afegir la poma tallada a daus i deixar-ho un minut a foc baix. Reservar.
  • En un cassó al foc, escalfar la llet i fondre-hi la xocolata. Deixar refredar una mica i quan estigui tèbia afegir-hi els ous, el sucre ( els 200g)  i barrejar bé.
  • Untar un motlle amb el caramel líquid i repartir-hi la poma reservada. Abocar la barreja a dins i coure-ho al forn al bany maria durant uns 45 minuts a 170º.
  • Quan estigui fred, desemmotllar i reservar a la nevera fins el moment de servir.