Les coques de casa
el Jordi i la Montse ja s'han animat a fer-ne!
El divendres dia 7 el dia era griosos i humit. Mentre el petit Jordi dormia em van venir unes ganes tremendes d'elaborar algun tipus de coca dolça. Em vaig decidir per triar una recepta de coca de vidre. Em vaig assegurar de tenir tots els ingredients a casa i vista la poca dificultat i rapidesa de preparació vaig poder gaudir d'un bon esmorzar ben dolç.
El millor de tot va ser l'aroma que va quedar a tota la casa!!
Aqui teniu la recepta, i us recomano menjar-la ben tèbia perque si trigueu massa quedarà un xic dura
El millor de tot va ser l'aroma que va quedar a tota la casa!!
Aqui teniu la recepta, i us recomano menjar-la ben tèbia perque si trigueu massa quedarà un xic dura
Ingredients
1 envàs de pasta per fer pizza ( buittoni, tarradelles). De cada envàs us sortiran 2 coques individuals
oli d'oliva
sucre
Anís ( tipus del mono)
Pinyons o nous
Paper de cuina pel forn
Escalfeu el forn a 220º ( per dalt i per baix)
Separeu la massa de pizza en dos trossos i aplaneu-les amb les mans o corró, ( un gruix d'uns 3 cm) tot donant la forma d'una coca allargada. Poseu-les sobre el paper de cuina que haureu preparat en una safata pel forn
Unteu-les amb oli d'oliva ajudant-vos dels dits o de pinzell
Repartiu el sucre per sobre ( molt sucre!)
Afegiu els pinyons o nous
Ho poseu el forn 10 minuts o fins que comenci a estar ros ( compte no es cremin els pinyons!)
Una vegada fora del forn afegiu de manera immediata l'anís i l'escalfor de les coques farà que es cristalitzi
Espereu que estiguin tèbies i a gaudir-les!
1 envàs de pasta per fer pizza ( buittoni, tarradelles). De cada envàs us sortiran 2 coques individuals
oli d'oliva
sucre
Anís ( tipus del mono)
Pinyons o nous
Paper de cuina pel forn
Escalfeu el forn a 220º ( per dalt i per baix)
Separeu la massa de pizza en dos trossos i aplaneu-les amb les mans o corró, ( un gruix d'uns 3 cm) tot donant la forma d'una coca allargada. Poseu-les sobre el paper de cuina que haureu preparat en una safata pel forn
Unteu-les amb oli d'oliva ajudant-vos dels dits o de pinzell
Repartiu el sucre per sobre ( molt sucre!)
Afegiu els pinyons o nous
Ho poseu el forn 10 minuts o fins que comenci a estar ros ( compte no es cremin els pinyons!)
Una vegada fora del forn afegiu de manera immediata l'anís i l'escalfor de les coques farà que es cristalitzi
Espereu que estiguin tèbies i a gaudir-les!
8 comentaris:
Ja han sortit els primers recultatsd e les coques de vidre, el Jordi i la Montse han dedicat el matí de diumenge a preparar berenar pels seus amics. A gaudir-les! i recordeu apuntar la recepta de la massa ja que casolana sempre és molt més bona!
La recepta molt bona, ha sortit unes coques molt i molt bones. Et passo la recepta de la massa per mail.
Salut!!!!
Ens hem animat a fer-la aquesta tarda ja que fèiem la pizza del sopar i teníem el forn encés i la massa feta.
Ens ha quedat boníssima, de fet ja ha desaparegut!
si ho feu amb la massa super fina queda vidre, vidre...es trenca quan ho toques...
Felicitats seguidors! pròximament una nova recepta! ah! i de seguida que tingui la recepta de la massa casolana la penjarem al bloc!
Felicitats a tu pel bloc. Definitivament... aquest lloc és per a mi! Truc per evitar que els pinyons es cremin: remulleu-los abans amb aigua.
Fins aviat!
Moltes gràcies pel consell Dolors! si tens alguna recepta especial amb fotos envia-me-la que la publicaré!
Gràcies per afegir-te al nostre blog. Aquesta recepta també ens encanta a nosaltres!!!
Publica un comentari a l'entrada