18 d’octubre de 2011

Bescuit de iogurt amb....

Avui us penjo una recepta de bescuit de iogurt del qual, segurament, en coneixereu mil i una variants... L'utilitzo molt per berenars pel Martí i els seus amics quan venen a jugar a casa. Es pot farcir de xocolata, mermelada, nata, etc... També el recomano fer amb sobrassada ja que queda boníssim, o variant el iogurt natural per un de fruita ja que li donarà el seu aroma. La setmana passada unes amigues em van demanar la recepta... aqui la teniu!

Ingredients:

3 ous
1 iogurt natural
2 iogurts de sucre
3 iogurts de farina
1 iogurts d'oli de girasol
pell d'una llimona
1 sobre de llevat

Preparació
  • Separar els rovells de les clares i reservar-les.
  • Batre els 3 rovells amb el sucre, el iogurt i una mica de pell de llimona
  • Afegir la farina i l'oli de girasol. Batre fins tenir una crema lligada.
  • Precalentar el forn a 180º dalt i baix
  • Muntar les clares a punt de neu. Quan estigui llestes s'hi afegeix el llevat, no les remeneu
  • Afegir les clares amb el llevat a la crema i remenar a poc a poc amb una espàtula fins que tots els ingredients estiguin ben lligats.
  • Utilitzar un motlle rodó, rectangular o de silicona.... ( si no és de silicona cal untar-lo amb mantega i farina. D'aquest pas se'n diu encamisar un motlle)
  • Qaun el forn hagi arribat a 180º ja es pot posar el pastís i es cou 45 minuts a la mateixa temperatura.
  • Una vegada fred el desenmotlleu i ja le podeu farcir, decorar... o simplement amb sucre glaç per sobre
Us deixo algunes fotos d'aquest pastís...


aniversaris Carol i Sergi



el petit xef de casa

un dia molt especial