Benvingut estiu i benvinguda calor! I amb ella... l'hora dels gelats! Us vull presentar la meva primera creació! Per fi he sigut capaç d'idear una recepta, pensava que no m'arribaria mai el moment! Tot gràcies als amics de la cooperativa de iogurts la Fageda que m'han animat a participar al seu bloc amb l'aportació d'una recepta amb el seu gelat, que per cert són bonííííssiiiims!! No descarto penjar més receptes d'ells!
Quan a casa vàrem tastar el gelat de iogurt vàrem estar d'acord amb que hi faltava un toc de fruita i d'aqui la idea de treballar amb la gelatina, us apunto la recepta:
Ingredients
Gelat de Iogurt la Fageda
Gelatina de multifruites Royal
un rajolí de Cointreau
trossets de poma
virutes de xocolata
Preparació
- primer de tot preparem la gelatina seguint les instruccions de la capsa (ara no la tinc aqui i ja no recordo les mides). Quan ja estigui desfeta i comneci a refredar li afegim un raig de cointreau. Si és per a nens, no!!!
- Posem la gelatina líquida en vasets i quan s'hagin refredat una mica ja le sposem a la nevera
- Fem uns dauets de poma i els afegim als gotets plens
- Passades unes 2-3 hores ja tindrem la gelatina preparada
- Al moment de servir fem una petita bola de gelat i la posem a sobre el gotet tot escampant-li unes quantes virutes de xocolata
versió infantil sense alcohol, i amb mooolt gelat! |
7 comentaris:
aEL VUI TASTAR.... QUINA BONA PINTA QUE TÉ !
quina pinta, tu! Serà qüestió d'anar-lo a buscar, aquest gelat! Això sí, la gelatina de fruita al cointreau no té preu, això fet a casa ha de ser encara més deliciós... petonet!
Ostres, quina passada de postre has creat... nosaltres aquesta tarda farem la recepta amb el gelat, que també els vam rebre i no sabíem què fer! :P
Petons!
Sandra
Fantàstic! JO sense alcohol, però...Se'm fa la boca aigua.
Felicitats Núria! Ens encanten les dues versions de la recepta :)
Uau, unes postres lelegants de categoria! Sensacinals i molt vistoses!
Crec que he trobat el bloc de la meva vida, amb lo molt que m´agraden les postres :))
Aquesta copa ha de ser deliciosa!!!
Un petonet
Publica un comentari a l'entrada