29 de juny del 2012

Delícia de gelatina de fruita al cointreau amb gelat de iogurt La Fageda



Benvingut estiu i benvinguda calor! I amb ella... l'hora dels gelats! Us vull presentar la meva primera creació! Per fi he sigut capaç d'idear una recepta, pensava que no m'arribaria mai el moment! Tot gràcies als amics de la cooperativa de iogurts la Fageda que m'han animat a participar al seu bloc amb l'aportació d'una recepta amb el seu gelat, que per cert són bonííííssiiiims!! No descarto penjar més receptes d'ells!
Quan a casa vàrem tastar el gelat de iogurt vàrem estar d'acord amb que hi faltava un toc de fruita i d'aqui la idea de treballar amb la gelatina, us apunto la recepta:

Ingredients
Gelat de Iogurt la Fageda
Gelatina de multifruites Royal
un rajolí de Cointreau
trossets de poma
virutes de xocolata

Preparació

  • primer de tot preparem la gelatina seguint les instruccions de la capsa (ara no la tinc aqui i ja no recordo les mides). Quan ja estigui desfeta i comneci a refredar li afegim un raig de cointreau. Si és per a nens, no!!!
  • Posem la gelatina líquida en vasets i quan s'hagin refredat una mica ja le sposem a la nevera
  • Fem uns dauets de poma i els afegim als gotets plens
  • Passades unes 2-3 hores ja tindrem la gelatina preparada
  • Al moment de servir fem una petita bola de gelat i la posem a sobre el gotet tot escampant-li unes quantes virutes de xocolata
Bon estiu!


versió infantil sense alcohol, i amb mooolt gelat!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

aEL VUI TASTAR.... QUINA BONA PINTA QUE TÉ !

Tapa't de tapes ha dit...

quina pinta, tu! Serà qüestió d'anar-lo a buscar, aquest gelat! Això sí, la gelatina de fruita al cointreau no té preu, això fet a casa ha de ser encara més deliciós... petonet!

Els fogons de la Bordeta ha dit...

Ostres, quina passada de postre has creat... nosaltres aquesta tarda farem la recepta amb el gelat, que també els vam rebre i no sabíem què fer! :P
Petons!
Sandra

Cristina ha dit...

Fantàstic! JO sense alcohol, però...Se'm fa la boca aigua.

La fageda ha dit...

Felicitats Núria! Ens encanten les dues versions de la recepta :)

Gemma ha dit...

Uau, unes postres lelegants de categoria! Sensacinals i molt vistoses!

MªJose-Dit i Fet ha dit...

Crec que he trobat el bloc de la meva vida, amb lo molt que m´agraden les postres :))
Aquesta copa ha de ser deliciosa!!!
Un petonet