31 de gener del 2013

Flam de Ferrero Rocher

Flam de Ferrero Rocher

Una visita molt esperada i molt agradable es mereix un postre molt especial, un Flam de Ferrero i Rocher, i sabent que, qui l'ha de menjar li encanta la xocolata i les presentacions treballades, encara hi he gaudit més preparant-lo. Em refereixo a la visita del Xavi, l'Olaya, l'Andrea i l'Alba, una família que quan et regala el seu temps tens la diversió i la bona estona assegurada. I ja que els hi dedico l'entrada d'avui, també us presento el magnífic bloc de la Olaya  Tacones con gracia, un recull de treballs fets en scrap per ella i les seves filles i a la vegada un intercanvi d'idees i vivències de la seva família, un bloc fresc i molt entretingut on trobareu autèntiques joies de paper. Endavant Olaya!

Ingredients (un flam per unes 8 persones)

-16 bombons Ferrero Rocher
-300 ml de llet
-700 ml de nata líquida per muntar
-un sobre de flam royal per 8 racions

Preparació:

  • Aquest és el pas que pels amants dels ferrero rocher fa una mica de mal quan els veus tots destrossats.. triturem els ferrero rocher amb un turmix
  • En un cassó al foc posem, la llet, la nata líquida, els bombons triturats (queda com una pasta) i el sobre de flam
  • Ho posem al foc i anem remenant fins que bulli
  • Ho aboquem en un motlle de silicona ( millor desmontable) i el deixem unes hores (primer fora i quan s'hagi refredat el posem dins la nevera). Millor fer-lo el dia abans.
  • Desenmotllar-lo abans de servir i decorar al gust.
Fàcil, ràpid i boníssim!!

11 comentaris:

Laia* ha dit...

Uf! Ha d'estar boníssim! Imagino que deu valdre la pena triturar els ferrero rocher... Ho veig com un pecat capital! Hahahahah

Molts petons :)

Dolors ha dit...

Quina casualitat! pel meu aniversari vaig fer-ne el pastís (de Ferrero) tot i que a la meva recepta no es massacra cap bombó (es fan servir avellanes i Nutella per emular el gust). Aquesta recepta és molt més ràpida i senzilla, la provaré en breu :)

Els fogons de la Bordeta ha dit...

De Ferrero? Aquesta me l'enduc, a casa un estarà encantat si la faig! jejeje
Petonets
Sandra

GEMMA ha dit...

Te una pinta fantàsica!!! I segur que als convidats els hi va encantar...
Petonets.

Tapa't de tapes ha dit...

Quin regal més dolç, Núria!! Ja es nota que t'agrada tenir contents els convidats... he he. Segur que els va encantar!! Així que també hi ha scrap per aquí? hi faré un cop d'ull, la manualitat aquesta m'encanta. Petons

Olaya (TaconesconGracia) ha dit...

Jo l'he menjat i únicament puc dir QUE VULL MÉS!!!! Esa boníiiiiiiisim!
Gràcies Núria pel pastís i per la recomanació del meu Blog.
Un petó.

Núria ha dit...

Es bonissim pero fa peneta veure com es destrossen els ferrero... Decorant-lo es com vaig gaudir mes!

Fórmules Culinàries ha dit...

Quan reps una visita tant bona has d'estar al nivell i tu de ben segur que ho vas aconseguir. Això si, a ki també em faria mal el pas de veure els Fererro destrossats...
ptns!!

No tot són postres ha dit...

Si és tan bo encara resistiré el moment de triturar els ferrero :-) té molt bona pinta.
Ens passejarem pel bloc de l'olaya, que tant ens recomanes.
ptnts
Dolça

JUEGO DE SABORES ha dit...

Ha quedado precioso!! Me comía un buen trozo ahora mismo!!
Ana de JUEGO DE SABORES

lacuinadesempre.cat ha dit...

juas, qué xulo !