Flam de Ferrero Rocher |
Ingredients (un flam per unes 8 persones)
-16 bombons Ferrero Rocher
-300 ml de llet
-700 ml de nata líquida per muntar
-un sobre de flam royal per 8 racions
Preparació:
- Aquest és el pas que pels amants dels ferrero rocher fa una mica de mal quan els veus tots destrossats.. triturem els ferrero rocher amb un turmix
- En un cassó al foc posem, la llet, la nata líquida, els bombons triturats (queda com una pasta) i el sobre de flam
- Ho posem al foc i anem remenant fins que bulli
- Ho aboquem en un motlle de silicona ( millor desmontable) i el deixem unes hores (primer fora i quan s'hagi refredat el posem dins la nevera). Millor fer-lo el dia abans.
- Desenmotllar-lo abans de servir i decorar al gust.
Fàcil, ràpid i boníssim!!
11 comentaris:
Uf! Ha d'estar boníssim! Imagino que deu valdre la pena triturar els ferrero rocher... Ho veig com un pecat capital! Hahahahah
Molts petons :)
Quina casualitat! pel meu aniversari vaig fer-ne el pastís (de Ferrero) tot i que a la meva recepta no es massacra cap bombó (es fan servir avellanes i Nutella per emular el gust). Aquesta recepta és molt més ràpida i senzilla, la provaré en breu :)
De Ferrero? Aquesta me l'enduc, a casa un estarà encantat si la faig! jejeje
Petonets
Sandra
Te una pinta fantàsica!!! I segur que als convidats els hi va encantar...
Petonets.
Quin regal més dolç, Núria!! Ja es nota que t'agrada tenir contents els convidats... he he. Segur que els va encantar!! Així que també hi ha scrap per aquí? hi faré un cop d'ull, la manualitat aquesta m'encanta. Petons
Jo l'he menjat i únicament puc dir QUE VULL MÉS!!!! Esa boníiiiiiiisim!
Gràcies Núria pel pastís i per la recomanació del meu Blog.
Un petó.
Es bonissim pero fa peneta veure com es destrossen els ferrero... Decorant-lo es com vaig gaudir mes!
Quan reps una visita tant bona has d'estar al nivell i tu de ben segur que ho vas aconseguir. Això si, a ki també em faria mal el pas de veure els Fererro destrossats...
ptns!!
Si és tan bo encara resistiré el moment de triturar els ferrero :-) té molt bona pinta.
Ens passejarem pel bloc de l'olaya, que tant ens recomanes.
ptnts
Dolça
Ha quedado precioso!! Me comía un buen trozo ahora mismo!!
Ana de JUEGO DE SABORES
juas, qué xulo !
Publica un comentari a l'entrada