A totes les mares, i especialment a la meva, FELIÇ DIA DE LA MARE! Estic d'acord amb que tots els dies són de la mare ( i del pare! i dels avis...) però dedicar-hi un dia a celebrar-ho no està de menys si sabem evitar la vena consumista que envolta aquesta diada. A casa sempre ho celebrem amb un dinar, aquest any la meva mare ens ha deleitat amb una paella boníssima i de regal li ha tocat un refrescant mousse de llimona. Us en deixo la recepta i una cita ben especial...
Ingredients:
400 gr de nata líquida per muntar
1 capsa de gelatina de llimona Royal
100 gr de sucre
4 iogurts ( 2 de naturals i 2 de llimona)
suc d'una llimona
base de galeta: 150 g galetes, 80 g de mantega i 1 cullerada de sucre.
cobertura: 1/2 sobre de gelatina de llimona, 125 ml + 125ml d'aigua i xocolata fondant per decorar
Preparació
Per la base de galeta:
- Esmicolem les galetes i barregem amb el sucre i la mantega fosa.
- Folrem el motlle amb aquesta massa i coem 10 minuts a 180º.
Per a la mousse:
- Escalfem els iogurts, el sucre i el suc de llimona. Q
- Quan arrenqui el bull afegim la gelatina, apartem del foc i deixem refredar.
- Muntem la nata (ben freda de la nevera) i quan la barreja és freda l'afegim amb moviments suaus.
- Aboquem sobre la base de galeta i deixem unes 3 h a la nevera fins que qualli bé (millor fer a la nit i l'endemà fem la cobertura).
Per la cobertura:
- Escalfem 125 ml d'aigua, afegim el 1/2 sobre de gelatina de llimona i després la resta de l'aigua (125) freda.
- Quan sigui fred ho aboquem amb molt de compte sobre la mousse.
- Amb xocolata de cobertura decorem el pas´tis amb l'ajuda del Decopen de Lekue o un biberó de reposteria
Ser mare m'ha ajudat a tornar a mirar la vida amb els ulls d'una nena i recuperar l'emoció de fer una cosa per primera vegada, encara que sigui molt quotidiana... (Lorraine Ladish)
9 comentaris:
UNa delicia. Me encantó, tu mamá debe haber estado muy contenta ante tan lindo pastel.
Bss desde el otro lado del charco
Tita
http://espacioculinario-tita.blogspot.com/
Nosaltres aquest any no hem pogut dinar juntes, pero a la tarda, li he anat a portar el pastis que tinc publicat....
I li ha fet molta il.lusió !!!
Petonets.
Felicitats a tptes les mares! La mousse té una pinta boníssima, aquests pastissos lleugers i refrescants són els meus preferits
Quina bona pinta Núria!! Jo vull que el dia de demà les meves nenes també em facin pastissos tant bons.
I a tu? Què et van regalar els petits?
Un clàssic que emociona les mares. T'ha quedat maquíssim i suposo que boníssim.
Que rico y que corte más perfecto!! Besitos
Hola! Sóc l'Elisabet, de L'amor omple neveres. M'he passat pel teu bloc i també em sembla fantàstic!
felicitats!
un petó!
Hola guapa tu
nena quina cosa més maca ens presentes, Felicitacions per tot, de pas ja que soc aquí, em el teu permís, m´emporto la recepta, val ?
mil petonets Susanna
Nenaaaaaaaaaaaa!, t'ha quedat una cucada de mousse!, la mare devia estar contenta,oi?. Una mousse imprescindible, sempre suau i sempre agraïda per tothom. Un petó!
Publica un comentari a l'entrada