A casa nostra, llevar-se un dissabte i no tenir un bon esmorzar preparat és començar el cap de setmana amb el peu esquerra. Per això els dijous o divendres em dedico a preparar alguna coca per gaudir-la tots junts a casa. Aquesta setmana vaig triar la coca de magdalena de la Mercè del Destapant Cassoles, però amb l'additiu de les virutes de xocolata. És boníssima, esponjosa i baixa de meravella!! Us la recomano! Aquesta coca no va arribar ni al dilluns...
Ingredients:
150 de llet
225 de farina180 de sucre
2 ous
1 sobre de llevat
125 d'oli de girasol
essència de vainilla
un rajolí d'oli per untar el motlle
Preparació:
un rajolí d'oli per untar el motlle
Preparació:
- Barregem els següents ingredients: la llet, el sucre, l'oli de girasol i els rovells d'ou fins que la massa estigui lligada.
- Afegim l'essència de vainilla i la farina barrejada amb el llevat passada pel
- Muntem les clares a punt de neu i les afegim a la crema molt a poc a poc perque no s'abaixin gaire.
- Afegim un grapat de virutes de xocolata i les barregem a la crema a poc a poc
- Untem el motlle de silicona amb un rajoli d'oli. Si és un motlle d'alumini millor fer-ho amb mantega
- Omplim el motlle amb la crema i a lúltim moment escampem sucre per sobre ( unes quantes cullerades)
- Preescalfem el forn a 220º uns i enfornem (per sobre i per sota) 15 minuts aproximadament. El sucre de sobre ha de quedar morenet.
l'esmorzar del dissabte... |
3 comentaris:
Bona per esmorzar!
Això de començar el cap de setmana amb un dolçpreparat a casa em sembla un molt bon començament!. La coca, té una pinta espectacular!, vagi de gust!
Quina bona pinta!!!
Una pregunteta... com ho fas perquè les virutes et quedin repartides? Jo per molt que ho intento, sempre acaben al fons del pastís i alguna suelta pel mig...
Vaig a seguir fent una ullada al teu blog! Està molt i molt bé!
Publica un comentari a l'entrada