2 de febrer de 2012

Coca de magdalena amb virutes de xocolata


A casa nostra, llevar-se un dissabte i no tenir un bon esmorzar preparat és començar el cap de setmana amb el peu esquerra. Per això els dijous o divendres em dedico a preparar alguna coca per gaudir-la tots junts a casa. Aquesta setmana vaig triar la coca de magdalena de la Mercè del Destapant Cassoles, però amb l'additiu de les virutes de xocolata. És boníssima, esponjosa i baixa de meravella!! Us la recomano! Aquesta coca no va arribar ni al dilluns...

Ingredients:
150 de llet
225 de farina
180 de sucre
2 ous
1 sobre de llevat
125 d'oli de girasol
essència de vainilla
un rajolí d'oli per untar el motlle

Preparació:
  • Barregem els següents ingredients: la llet, el sucre, l'oli de girasol i els rovells d'ou fins que la massa estigui lligada.
  • Afegim l'essència de vainilla i la farina barrejada amb el llevat passada pel
  • Muntem les clares a punt de neu i les afegim a la crema molt a poc a poc perque no s'abaixin gaire.
  • Afegim un grapat de virutes de xocolata i les barregem a la crema a poc a poc
  • Untem el motlle de silicona amb un rajoli d'oli. Si és un motlle d'alumini millor fer-ho amb mantega
  • Omplim el motlle amb la crema i a lúltim moment  escampem sucre per sobre ( unes quantes cullerades)
  • Preescalfem el forn a 220º uns i enfornem (per sobre i per sota) 15 minuts aproximadament. El sucre de sobre ha de quedar morenet.


l'esmorzar del dissabte...

3 comentaris:

Gemma ha dit...

Bona per esmorzar!

mercè ha dit...

Això de començar el cap de setmana amb un dolçpreparat a casa em sembla un molt bon començament!. La coca, té una pinta espectacular!, vagi de gust!

Susanna i Juan Pedro ha dit...

Quina bona pinta!!!
Una pregunteta... com ho fas perquè les virutes et quedin repartides? Jo per molt que ho intento, sempre acaben al fons del pastís i alguna suelta pel mig...

Vaig a seguir fent una ullada al teu blog! Està molt i molt bé!