Per molts anys Toni! |
Ja us podeu imaginar que va volar...Vaig combinar tres receptes diferents extretes de 3 blogs:: el pa de pessic de xocolata està extret de la cuina per a llaminers, el mousse de taronja del blog Escacicuina, i la glaça de xocolata del blog la cuina de casa.
Recordeu que és un pastís que s'ha d'elaborar amb un mínim de 24 hores d'antel·lació
Ingrdients:
Per la base de pa de pessic:
2 ous
40g farina
40g sucre
25g cacau en pols
Per la mousse de taronja:
300ml de nata per muntar
250ml de llet
300g de melmelada de taronja amarga
70g de sucre
5 fulls de gelatina
Per la glaça de xocolata:
66g d’aigua mineral
480g de sucre
320g de nata per muntar
100g de cacau en pols
3 i ½ fulles de gelatina
Preparació:
Pel pa de pessic de xocolata:
- Batre els ous amb el sucre fins que quedi una mescla blanquinosa i espumosa.
- S'afegeix la farina tamisada i el cacau en pols. Remenar a poc a poc
- En un motlle desmuntable d'uns 23 cm s'hi afegeix la massa repartint-la uniformement
- Forn preescalfat a 180€ i coure'l durant 10 minuts.
- Posar un cassó al foc amb la llet, el sucre i la melmelada, quan aquesta és ben dissolta traiem el cassó del foc-
- Passem la batedora, seguidament dissolem la gelatina (prèviament hidratada)i deixem refredar.
- Muntar la nata i afegir la barreja de llet, melmelada i sucre.
- Afegim la mescla sobre el pa de pessic refredat i ho posem a la nevera.
- Hidratar la gelatina en aigua freda.
- En una cassó, posar a bullir l’aigua, el sucre i la nata. Quan bulli, apartar del foc, afegir el cacau amarg i remenar bé, si cal utilitzeu un turmix a baixa potencia.
- Escórrer la gelatina i dissoldre-la en la barreja anterior.
- Deixar refredar una mica i afegir-la sobre de la mousse freda i reservar-la a la nevera fins a l'hora de servir.
- Quan la glaça estigui freda i brillant podeu decorar-la. Jo vaig optar per fondre xocolata de colors i amb una mànega especial per a xocolata fer formes.
2 comentaris:
Nena! Et superes cada dia...
Aquest dissabte celebrem l'aniversari de la sogra i li vull fer un pastís, ara miraré a veure quin puc fer... però potser el púding de xocolata i poma... són dos ingredients que li agraden molt!
Tu vés publicant receptes... a aquest ritme tindras un receptari immens... vigila no vingui algun editor i decideixi fer-ne un llibre!
Merci! Pero les receptes no són pas meves, les agafo de varis blogs que conec! El puding es bonissim i molt i molt dolç! A mi m'agrada escollir la recepta en funció de a qui li haig de fer el detall, llavors busco i busco entre blogs i aprenc un munt de coses que m'agrada compartir amb les meves amistats,.Ja em diras com t'ha quedat i si fas modificacions escriu-me-les per provar-les! Petonets i bon profit!
Publica un comentari a l'entrada