Inicio el mes de novembre amb dos propostes; la primera la recepta que us presento del pastís de carbassa o bund cake ( pel tipus de motlle utilitzat), extret del bloc Cuina per a llaminers. Una textura esponjosa però a la vegada densa i amb molt aroma, boníssim i soprenent al paladar.
La segona proposta em té molt il·lusionada! Porta per nom Del blog al plat, i la creadora n'és la Mercè del Destapant Cassoles un blog que he visitat moltissimes vegades. Ella és l'emprenadora d'aquesta idea que serveix per donar a conèixer diferents blogs de cuina a través de receptes que es poden reiterpretar o modificar. Aquest mes ha optat per triar el meu blog i em té molt intrigada i a la vegada sopresa...animeu-vos a participar-hi!
Ingredients:
300gr de farina
4gr de llevat Royal
4gr de sal
115gr de mantega a temperatura ambient
215gr de sucre morè
2 ous
125ml de llet sencer amb una cullerada de suc de llimona i es deixa reposar 10 minuts
pols de canyella
pols o aroma de vainilla amb líquid
180gr de puré de carbassa
Preparació:
- batre la mantega amb el sucre fins aconseguir una textura cremosa
- es van afegint els ous d'un en un i es va batent
- en un bol barregem la farina, la sal i el llevat
- afegim, alternant llet i la barreja de farina, dins el bol de la crema i anem barrejant
- afegim el puré de carbassa i les espècies ( canyella i vainilla)
- escalfem el forn a 180ºC i el posem dins durant 45 minuts.50 minuts
Una vegada fred es pot repartir sucre llustre per sobre
Bon profit!
4 comentaris:
Serà un plaer passejar-nos per casa teva!, jajaja
Uy Núria que bé del blog al plat!! ja em passejaré pel teu bloc a veure quina recepte el "pillo"!!
Hola Núria pel Del blog al plat he fet els teus caramels de pasta fil·lo!! un èxit! gràcies, una abraçada
Ja els he vist Sussi, i t'han quedat genials!
Publica un comentari