27 d’octubre de 2015

Pastís fàcil de formatge



Sembla increïble que després de tant temps encara no hagués publicat aquesta recepta que em va donar a conèixer una molt bona companya de feina ara fa 10 anys. L'he fet moltíssimes vegades  i té un resultat boníssim. És el típic pastís de formatge cremós, tipus Philadelphia, que correu per internet.
Animeu-vos a fer-lo que no té secret ni dificultat!
Aprofito per dedicar  aquesta recepta a la companya que me la va fer conèixer perquè ha tornat a ser mare per segona vegada, felicitats Puert!

Ingredients:

3 ous
3 cullerades de maizena
9 cullerades de sucre
3 iogurts naturals o 2 de naturals i 1 de llimona
1 terrina de formatge cremós tipus Philadelphia
panses

Preparació:

  • passem tots els ingredients pel minipimer
  • repartim la crema per un motlle per a quiche
  • reparim les panses prèvimane enfarinades perque no s'enfonsin
  • preescalfem el forn a 200º
  • i ho posem 30-40 minuts al forn 
  • es pot acompanayr amb alguna melmelada quan estigui fred
bon profit!


1 comentari:

Marina A.F. ha dit...

M'encanta!!! és el meu vestit preferit!