La panna cotta és un postre present a la majoria de cases italianes. A tots els supermercats la venen en sobres , com el nostre flam royal, i si no t'afanyes acostumen a acabar-se rapidament, almenys això és el que em va passar a mi les dos últimes vegades d'estar a Roma, que vaig haver de visitar varis supermercats fins a trobar-la.
Les marques més venudes són ELAH i CAMEO ( aquesta última més barata, ja que no arriba a 1€). ës de preparació rapidíssima i el resultat boníssim! Es pot servir banyada amb el sobre de caramel ve dins el paquet,, amb mermelada, xocolata... Ja ho sabeu! Si us agrada la nata i Italia, no deixeu de visitar un supermercat en el vostre pròxim viatge i comprar-ne uns quants paquets
Ingredients:
1 sobre de preparat per a panna cotta ( amb 1 sobre et surten 4 vasets o 1 de sencera per a 4 persones)
1 brick de 200ml de nata líquida de muntar
300 ml de llet
Unes quantes frutes del bosc congelades la Sirena
Una mica de xocolata nestle postres desfeta
Preparació:
- Fer bullir en una caçó la nata líquida i la llet (d'aqui el nom de "panna cotta" que vol dir nata cuita)
- Quan arribi al punt d'embullició es separa del foc i hi afegim el contingut d'una bossa de preparat per a panna cotta remenant bé
- Tornar a posar el caçó al foc i quan començi a bullir comptar 2 minuts a foc viu sense deixar de remenar
- Repartir la crema en flameres, gots de vidre, o motlles desmuntable, i deixar refredar
- Una vegada fred es posa dins la nevera unes 4 hores
- Per servir la podeu decorar amb fruites del bosc prèviament descongeladesi banyar-la de xocolata negra fosa i calenta per notar el contrast de les dos temperaturas
5 comentaris:
Buaaaah!! Quina pinta que té aquesta panna cotta!! És un dels meus postres preferits!
Pròximament tinc previst anar a Florència, pel meu aniversari, i em recorreré tots els supermercats per comprar-ne uns quants!
Moltíssimes gràcies per la informació! :D
Petons :)
Quan vagi a Itàlia en compro uns quants sobres!!!
quin aspecte tan atractiu!, escolta, de fet, es deu assemblar a la quallada no?,és que no n'he fet mai!. Un petonet Nuria!
Desde que descubri la panna cotta ya he hecho unas cuantas, la tuya, deliciosa
bss
Quins records!! és unes de les postres preferides!llàstima que no arribin aquí aquest fantàstics sobres
Publica un comentari a l'entrada