Ingredients:
-el suc de 2 taronges
-3 ous
-300gr de sucre
-250 ml d'oli de girasol
-100gr de xocolata negra trossejada i fosa
-25gr de cacao pur en pols
-250gr de farina
-1 culleradeta de llevat en pols
Per la cobertura:
-200gr de xocolata negra trocejada
-225ml de nata per muntar
Preparació:
- Punxar les dos taronges i les fem bullir durant mitja hora. Un cop fredes, es pelen i es tritura la polpa treient les pipes.
- Preescalfar el forn a 180º
- Batre els ous amb el sucre i l'oli
- Incorporar el puré de taronja (fred) i la xocolata fosa (freda)
- Afegir el cacao, la farina i el llevat. Batre bé amb les varilles.
- Preparar un motlle rodó amb mantega i posar-hi la barreja.
- Coure-ho al forn uns 45-50 minuts.
- posar la xocolata trocejada junt amb la nata en un cassó i portar-ho a bullir. Anar remenant.
- Deixar refredar la barreja mínim 1 hora.
- Extendre la xocolata per sobre del pastís deixant caure des del centre cap a les vores.
- Posar el pastís en un lloc ben fresc o a la nevera perque qualli bé.
- Decorar el pastís amb nata, boletes de colors, ametles, crocant.. etc...
Una delícia al paladar!
Us deixo la fotografia del meu regal de 60 anys a... (no se si em deixa dir el nom!)
2 comentaris:
Aquest pastís es desfà a la boca, Núria! Deliciós... i la combinació taronja xocolata és perfecte! Petons
Segur que està boníssim!!!!!
Publica un comentari a l'entrada