13 de maig del 2013

Pastís de formatge i xocolata blanca



Un pastís molt gourmand, que atipa molt però crea adicció si sou amants del dolç! Fresquet de la nevera es posa molt bé, però us el recomano com a esmorzar o berenar perque si opteu cim a postre d'un dinar copiós  rebentareu! Acompanyar-lo amb algun ingredient de fruita vermella estaria molt bé per trencar tanta dolçor.

Ingredients:
300 gr formatge philadelphia
150g xocolata blanca
1 paquet i mig de galetes maria
100 gr de mantega
2 ous
120gr de nata líquida
125gr de sucre llustre

Preparació:

  • Esmicolar les galetes i barrejar-les amb la mantega fosa. Remenar fins aconseguir una pasta humida.
  • Agafar un motlle rodó desmontable i cobrir el fons amb la pasta de galeta
  • Desfer al bany maria la xocolata blanca i reservar
  • Amb el turmix triturar el formatge, la nata líquida i el sucre fins que no quedin grumolls
  • Afegir la xocolata blanca i continuar batent
  • Afegir els ous d'un en un i continuar batent
  • Hem d'aconseguir una pasta ben lligada
  • Preescalfar el forn a 160º
  • Enformar el pastís 45 minuts. Arribat el temps tancar el fron i deixar el pastis a dins perque s'acabi de coure
  • Una vegada fred desenmotllar-lo i deixar-lo a la nevera fins al moment de servir
dolç, dolç, dolç...

5 comentaris:

Tapa't de tapes ha dit...

Ha de ser boníssim, Núria!! Apuntat! Petons

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Núria; -Dolcíssims...- Un pastís potent, potent...¡¡ d'aquells que fan espectacle al menjar-lo¡¡
Salutacions Núria¡¡ :O) :O)

Catieu ha dit...

És veure xocolata blanca i tenir l'èxit assegurat a casa. Així que m'emporto la recepta, aquesta l'hem de provar...
Petonets

Mònica Tarradellas ha dit...

T'ha quedat genial! Xoco blanca i formatge, és una combinació infal·lible!!!

Marta SL ha dit...

Aquest pastís té molt bona pinta, Núria!. Jo no utilitzo mai la xocolata blanca als pastissos però crec que ho hauré de provar.
M'agrada el teu blog, per això he volgut donar-te un premi. Si entres al meu blog (http://e-cuina.blogspot.com.es) en veuràs els detalls.
Una abraçada!

Marta