Necessiteu preparar un postre ràpid? La pasta de full que venen als supermercarts és una bona solució. Us deixo la recepta de la crema pastissera per acompanyar la pasta de full . La fruita que sigui del vostre gust. Us deixo dos versions fetes amb maduixes i poma. No oblideu afegir per sobre el preparat de cobertura de la marca Belbake,una espècie de gelatina que donarà molta brillantor i ajudarà a fixar els trossos de fruita. Jo hotrobo al supermercat, us deixo l'enllaç perque el reconegueu.
El pastís de maduixa el vaig portar a la meva àvia per celebrar el 84è aniversari, s'ho mereix!
Ingredients:
Un paquet de pasta de full del supermercat (rodó)
Fruita: maduixes, kiwi, poma, pinya...
1 sobre de cobertura de tartes Belbake o el que conegueu
Per la crema pastissera:
4 rovells d'ou
1/2 litre de llet
100gr de sucre
30gr maizena
canyel
pell de llimona
Peparació de la crema pastissera:
- Dissolem la maizena en una miqueta de llet freda
- En un casso al foc, posem la resta de la llet amb el sucre, la canyella i la pell de la llimona
- Esperem que arrenqui el bull, el treiem de foc i el deixem refredar
- En un bol a part, barregem els rovells amb la maizena dissolta.
- Afegim la llet ja temperada i barregem bé
- Tornem a posar ña crema al foc, remenant sense parar. A la que arrenqui a bullir, treure del foc i deixar refredar
- Estendre la pasta de full sobre un motlle de "quiche" , si és desmmotllable millor.Amb un ganivet tallar la part sobrant superior.
- Punxar el fons amb una forquilla
- Estendre la crema temperada per sobre
- Escalfar el forn a 200 per dalt i per baix
- Coure el pastis i la crema uns 15 minuts o fins que veiem que la crema agafa color de torrat i les vores de la pasta de full estan daurades
- Una vegada fred, decorar amb la fruita.
- SEguir les instruccions del sobre de la cobertura de tartes. Extendre per sobre i deixar reposar fins al moment de servir.
- No poseu el pastis a la nevera perquè la pasta de full perdria el punt cruixent!
8 comentaris:
Les postres amb poma no fallen mai...Quins pastissos més macos.
oh, Núria, quins bons pastissos! M'apunto això de la gelatina, que a mi amb l'almívar mai em queda prou brillant. Gràcies! Petons
Les postres amb pasta de full, crema i fruita sempre triumfen...
Encara que aquesta cobertura va molt bé,prova d'utilitzar gelatina de poma per cubrir els pastissos i ja veuras com dura la brillantor molt mes...
Petonets.
Pasta de full, crema i fruita, un postre bo assegurrat. M'encanta!!
Hola Núria!! Passa't pel Blog, hi ha un regalet per tu.
Petons.
Aquest són uns clàssics que a casa no fallen mai! i que resultons i bon són!!
Aquestes propostes ràpides i resultones son la meva debilitat... i la poma i la maduixa les millors fruites per un postre!
Requetebé!!!
Moltes Felicitats, t'he nominat pel premi Best Blog!!!!
http://hortpollet.blogspot.com.es/
Publica un comentari a l'entrada