Aprofito per donar-vos a conèixer els "becs d'Arbeca" pastes dolces (que acompanyen el pastís) creades i elaborades pels nostres amics, que saludo de tot cor, de la Pastísseria Pa de Pessic d'Arbeca i us convido a visitar la seva pàgina del facebook i gaudir de l'exposició de mones de Pasqüa que ja tenen preparades!
Ingredients (per 5 persones)
- 50g de dolç de llet
300ml de llet
1 beina de vainilla o extracte en pols
2 ous
75g de sucre
Pel brownie:
100g de xocolata de postres
75g de mantega
75g de sucre
1 ou
50g de farina
1 pessic de sal
1/2 culleradeta de llevat
Preparació:
- Posar la llet en un cassó amb la vainilla oberta al llarg. Quan arrenqui a bullir, parar el foc i reservar.
- Preparar el brownie: fondre la xocolata amb la mantega al microones. Afegir el sucre i l'ou batuts. Incorporar la farina tamisada, la sal i el llevat. Repartir el dolç de llet al fons d’una flamera rectangular ben untat amb mantega i abocar-hi la preparació del brownie.
- Pel flam: batre els ous amb el sucre. Afegir la llet reservada i abocar amb compte sobre el brownie.
- Tapar el motlle amb paper d’alumini i coure-ho al bany Maria al forn durant 20 minuts a 200º.
- Baixar la temperatura a 180º, treure el paper d’alumini i coure-ho durant 40 minuts més.
- Deixar refredar i desemmotllar girant el pastís de cap per avall.oooh? les capes s'han invertit!
5 comentaris:
Ehh, jo també el faig i queda boníssim. L'únic que vario es que el browne el substitueixo per un pa de pessic sense xocolata...
Queda molt vistós el teu...
Petonets.
Doncs jo no l'he fet mai i me l'apunto ràpidament, ha de ser boníssim!
És un clàssic senscinoal que smepre triomfa, la combinació de les dues capes queda boníssima!
I veure com es giren les dues capes al forn sempre és flipant, a mi encara em sorpren :)
Amb una mestra com la Gemma tots aprenem i a més fem unes postres meravelloses, veritat?
PTNTS
Dolça
És sensacional i no em puc creure que encara no l'he fet mai... me n'has fet venir unes ganes de tastar-lo, quina bona pinta.
Petons
Publica un comentari a l'entrada