tag:blogger.com,1999:blog-1352343105099634206.post2391804238195212488..comments2023-11-03T16:59:14.576+01:00Comments on Dolcíssims...: Pastís Sacher, tot un clàssic!Núriahttp://www.blogger.com/profile/02241197620631234120noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1352343105099634206.post-14605289802640842162012-04-17T11:52:05.011+02:002012-04-17T11:52:05.011+02:00Saps que el tinc pendent de fer aviat!!! És una de...Saps que el tinc pendent de fer aviat!!! És una delicia de pastís!!! T'ha quedat espectacular!!!<br />PetonetsCatieuhttps://www.blogger.com/profile/00362153745937262910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1352343105099634206.post-28692504641172393302012-03-25T21:34:58.902+02:002012-03-25T21:34:58.902+02:00Per mi, un dels millors pastissos de xocolata que ...Per mi, un dels millors pastissos de xocolata que s'ha inventat!!!<br />Preciós!!GEMMAhttps://www.blogger.com/profile/13132745942384084895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1352343105099634206.post-10692047056854722592012-03-24T21:32:29.736+01:002012-03-24T21:32:29.736+01:00Deliciós i preciós! És dels clàssics que tenen l´è...Deliciós i preciós! És dels clàssics que tenen l´èxit assegurat.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1352343105099634206.post-2152806796668615302012-03-23T23:51:06.833+01:002012-03-23T23:51:06.833+01:00El pastis va marxar raoid rapid, i m'he quedat...El pastis va marxar raoid rapid, i m'he quedat amb ganes de repetir-lo amb una mica de glucosa a la cobertura, a veure quina brillantor queda. El truc de la Gemma de tallar els laterals es un vici, li dona un punt més modern i tot! I amb els retalls i un got de llet vaig tenir un berenar enllestit!Núriahttps://www.blogger.com/profile/02241197620631234120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1352343105099634206.post-63335413308117969502012-03-23T07:18:15.265+01:002012-03-23T07:18:15.265+01:00Acabo de descobrir-te a traves de la Mercè de Dest...Acabo de descobrir-te a traves de la Mercè de Destapant Cassoles, i em trobo amb aquesta dolçor de bloc, t’aniré seguint tens coses molt interessants, con aquesta Sacher que amb el teu permís prenc nota de la recepta.<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1352343105099634206.post-8120078372836047442012-03-22T23:12:43.278+01:002012-03-22T23:12:43.278+01:00T'ha quedat guapíssim, m'agrada així en fo...T'ha quedat guapíssim, m'agrada així en forma quadradeta!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1352343105099634206.post-47778117720914547282012-03-22T16:08:30.898+01:002012-03-22T16:08:30.898+01:00Núria, et va quedar perfecte, ho sabia! :)
El truc...Núria, et va quedar perfecte, ho sabia! :)<br />El truco de tallar els laterals per veure les capes està molt bé, oi?<br />La meva cobertura porta una mica de glucosa i per això brilla una mica més... però com que costa de trobar no ho vaig comentar ;)<br />Felicitats!!!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1352343105099634206.post-12699573333218688752012-03-22T15:10:50.976+01:002012-03-22T15:10:50.976+01:00Buf Núria, la Sacher m'encanta... però és que ...Buf Núria, la Sacher m'encanta... però és que a tu t'ha quedat preciosa!! No en va sobrar, no? ;)<br />Petonets<br />SandraEls fogons de la Bordetahttp://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/noreply@blogger.com